Di Sebalik Tabir Lagu “Dewi Cinta” [Adira]

Ok hari ni saya nak kongsi dekat korang yang adira telah mengeluarkan single terbaru beliau yang bertajuk Dewi Cinta

lagu ini memang very2 touching kerna lirik nya yang begitu simple tetapi adira pandai membawa lagu ini…dengan suara yang unik adira dpt memerdukan suara nye ke tahap yang paling sedih…isturmen ini pulak memang betul sedih apa lagi klo adira membawanya..ok lah dekat sini saja sye berceloteh yer…kite lihat lirik nya dulu ok…

Dewi Cinta

Verse:-

Apa yang perlu ku lakukan

Untuk menyatakan padamu                                                                                

Yang Cinta ini adalah tanpa batasan

Percayalah yang diri ini

Hanyalah untuk bersama mu

Kemana pun jua

Andai  hayat bersama ku

1st Chorus:-

Maaflah  wahai  sayang

Andai dirimu terasa

Diriku yang jauh

Tapi percayalah aku tetap dekat

Maaflah  wahai  sayang

Andai dirimu terasa

Ohh…Ohhh

Diriku yang jauh

Tapi percayalah aku tetap dekat

Chorus:-

Wahai dewi dewi cinta

Kata kanlah pada  dia

Yang diri ku ini adalah ratu cinta

Yang sangat menyayangi mu

Ohh…Ohhh

Maaflah  wahai  sayang

Andai dirimu terasa

Diriku yang jauh

Tapi percayalah aku tetap dekat

Maaflah  wahai  sayang

Andai dirimu terasa

Diriku yang jauh

Tapi percayalah aku tetap dekat

Tapi percayalah aku tetap dekat

dah lihat lirik diatas 2 apa kata kita karaoke pulak lagu ni ok…

ini pulak sebalik tabir perbuatan lagu ni ok layan..jgn lupa support adira ok…dn kasi lagu ini masuk AJL lk

Advertisements
By currlastgitu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s