Various Artists (Single/Original Version) [2010-2012]

Tracklist :
  1.  Akim Feat Fiq Mentor – Mesti Ada Cinta
  2.  Arash – Melody
  3.  Adira – Kesuma
  4.  Adira – Sakura (New Single 2011)
  5.  Adira Feat Hafiz – Ombak Rindu
  6.  Ema AF8 – Hujan Tak Berhenti
  7.  VR2 – Sayap – Sayap Cinta
  1.  DOWNLOAD : Akim Feat Fiq – Mesti Ada Cinta
  2.  DOWNLOAD : Arash – Melody
  3.  DOWNLOAD : Adira – Kesuma
  4.  DOWNLOAD [Full Version] : Adira – Sakura
  5.  DOWNLOAD [Preview Version] : Adira – Sakura
  6.  DOWNLOAD : Adira Feat Hafiz – Ombak Rindu
  7.  DOWNLOAD : Ema AF8 – Hujan Tak Berhenti
  8.  DOWNLOAD : VR2 – Sayap – Sayap Cinta
By currlastgitu

Pengkid hanya lakonan semata-mata “Adira”

Sebagai Pengkid bernama Hashim

Petikan Surat Khabar

Memiliki wajah menarik dan berbakat yang membolehkan seseorang itu dapat digilap lagi,Adira memulakan langkah karier beliau dengan berjinak jinak sebagai pelakon drama episod yang popular ialah Tanah Kubur arahan Rashid sibir .menariknya dalam cerita itu Adira memegang watak yang agak mencabar bagi beliau…kerana ia kan member impak yang kuat kepada Adira.iaitu sebagai  gadis pengkid bernama Hashim – karektor yang pernah dikaitkan dalam gossip kehidupan sebenar beliau..namun,itu Adira tidak risau kalau lakonannya itu boleh disalahertikan kerana dia sudah berulang kali menegaskan dirinya adalah ‘wanita normal’

Lakonan dalam drama tersebut ini tidak ada mengena dengan kehidupan saya.Hanya lakonan semata –mata sahaja.”saya tak perlu bimbang kerana saya memang bukan begitu(pengkid).Terpulanglah kalau sesiapa bercakap mengenai saya.Lagipun saya sudah melupakan isu demikian itu dan tidak mahu mengingatkan lagi kisah silam saya.kata gadis sabah yang nama sebenarnya Siti Adira Suhaimi.

Menurut penyanyi kelahiran sabah ini,menceburi dalam bidang lakonan ni bukanlah bermakna disebabkan popularitinya sebagai penyanyi sudah merosot sebaliknya saya mahu melebarkan lagi bakatnya dalam lakonan sambil mengisi masa terluang saya…

By currlastgitu

Album Shahir sudah pun berada dipasaran…pada minggu lepas

sesiapa yang belom membeli album shahir…adalah amat rugi kerana album nya sngt menakjubkan kerana dalam album nya trdapat bnyak foto..yg menarik pasti ramai lagi pembeli yang akan membeli nya…foto yg simple dn ringkas itu…dalam album nya juga terdapat lagu2 memang best belaka antra lagu2 yang berada dalam nya itu seperti:-

1.Cinta Kan Kembali

2.Aku Yang berdosa

3.Dia Yang Kau Pilih

4.Cerita Kita

5.Pendam

6.Luar Biasa.

By currlastgitu

Setiap malam saya tengok akustik adira…memang best lah..tambah2 lagi adira…saya memang minat gila gn adira..cuma xada masa nk jumpa gn dia..klo ada suatu hari nanti ada jodoh boleh la aq jumpa adira.adira tunggu aq yer…adira ni memang cute sngt kalo dia ketawa ker memang aq akan senyum sorang2 melihat gelagat adira tu…adira aq xkan minat owng lain lagi ok…

By currlastgitu